Keramiker Lene Hansen

Som uddannet pottemager har jeg et væld af muligheder inden for det håndværksmæssige. Min nysgerrighed om lerets mangfoldigheder inden for det keramiske fag gør, at jeg afprøver en masse teknikker, så min produktion rummer alt fra brugskunst til unika.

Alt hvad der bliver lavet i Pottemagerens Hus er hånddrejet af mig selv efter de gamle Pottemager-traditioner på drejeskiven. Du har mulighed for kurser og woorkshop hvor jeg sætter dig igang.

Derudover er jeg også tilknyttet Bruuns Hjørne i Skælskør som er et kunstnerisk samlingspunkt for kreativitet og kultur og huser et butiksfællesskab, hvor man kan købe kunstnernes værker.
Pottemagerens Hus

Pottemagerens Hus i Flakkebjerg syd for Slagelse har i gennem 20 år dannet rammen om mit keramiske liv, værksted og butik ligger i de gamle længer og i hovedhuset bor jeg privat.

Værksted og butik

I butikken finder man kopper, krus, kander, saltkar og raku keramik.

Jeg er dagligt i værkstedet og her er man velkommen til at kikke ind og se hvad jeg laver, dage mest torsdag, fredag og lørdag er jeg på værkstedet i Skælskør som jeg har sammen med Nelly Gaskin, her er man også velkommen til et kik ind. ring og hør hvor jeg er på tlf. 22145013

Kurser

I det hyggelige værksted bliver der også afholdt kurser, i drejning, pladeteknik, Raku brænding og Glasurforståelse.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk