-

Keramik-kurser

Der er ingen ledige pladser på weekend kurser i 2024Weekend kursus har du lyst til at få fingrene i leret og afprøve forskellige teknikker efter eget valg? Modulering, pladeteknik og drejning. Vi arbejder med leret og prøver forskellige teknikker til brugskunst. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, hvor jeg hjælper med af få et færdigt og godt resultat. Med kun 4 kursister på holdet, er der tid til undervisning og fordybelse, så kurset henvender sig både til øvede og begyndere. 

Vi arbejder med lyst stentøjsler, der er godt til både drejning, modulering og pladeteknik. På værkstedet er alt hvad du skal bruge på kurset - samt elektriske drejeskiver til alle. Kurserne afholdes lørdag/søndag fra kl. 9.30 - 16.00, med afhentning af færdig-brændte emner ca.10 dage senere efter aftale.

Pris pr. deltager kr. 3000,- 

Alt er med i prisen: Ler, glasur, brænding, frokost sandwich, kaffe, te, kage og undervisning.

 

Raku-keramik Raku er en alderledes brændingsmetode, der skaber meget smukke krakeleringer i glasurfladen. Brændingen foregår udendørs i primitive ovne og giver altid fantastiske farver og spil i glasuren. Tryk på linket hvis du vil vide mere om Raku brænding. Kurset afholdes over 2 søndage - den første hvor vi fordyber os i leret  + 1 efterfølgende søndag hvor vi rakubrænder vores emner udenfor i Rakuovnen. 

Pris pr deltager kr. 3000,-

Alt er med i prisen: Ler, glasur, brænding, frokost sandwich, kaffe, te, kage og undervisning.

 

Glasur og brænding - oprettes efter behov, Undervisning i brænding og brugen af glasur. Hvordan kommer man igang? - hvad skal man bruge for at komme igang? - hvilke glasure er egnede? - hvordan stabler man en ovn? Vi prøver at indfarve grundglasur. Søndagskursus kl.12.00 - 17.30 . Max. 8 deltagere.

Pris pr deltager kr. 700,- incl. vand, kaffe og kage. kurset 


Alle keramik-kurser afholdes i

Pottemagerens Hus Flakkebjerg Stationsvej 22 4200 Slagelse - Underviser/Lene Hansen


Weekend drejekurser

Ring eller skriv for at booke et kursus. Pladsen er din, når vi har snakket sammen og aftalt betalingen.


Der er ingen ledige pladser på weekend kurser i Efteråret 2023

nye kurser foråret 2024.

september 23-24 (0 pladser tilbage)

oktober (0 pladser tilbage )   

november  (0 pladser tilbage)


kontalt mig på mail hvis du ønsker at deltage på weekend drejekursus

lene@keramiker.dk


KURSET BLIVER AFHOLDT I POTTEMAGERENS HUS FLAKKEBJERG STATIONSVEJ 22 4200 SLAGELSE UNDERVISER KERAMIKER LENE HANSEN

Kursustilmelding: Din plads er sikret, når du har talt med mig og vi har aftalt betalingen.

Ved afbestilling: 4 uger inden kursets afholdelse, refunderes hele kursusgebyret minus kr. 125,- i administrationsomkostninger, ved afbestilling mindre end 14 dage før kursets afholdelse refunderes 50 % af kursusgebyret. 

Hvis tilmeldingen til kurset ikke er tegnet med mere end 50 %, tillader jeg mig at aflyse kurset med 14 dages varsel. Hele kursusgebyret refunderes.